Halászlé készült a Siófoki Kórház szakdolgozóinak
A karácsony időszakban majd’ minden családban készül halétel. Az egészségügyben dolgozók emberfeletti, megfeszített tempóval dolgoznak hónapok óta azért, hogy a betegek gyógyultan távozzanak az intézményből, idén a karácsonyi készülődés háttérbe szorul legtöbbjük életében.
Társaságunk ezzel a gesztussal is szeretné kifejezni nagyrabecsülésünket az egészségügyi dolgozók irányába, megköszönni áldozatos és példamutató munkájukat – mondta Fodor Ferenc haltermelési igazgató, aki személyesen vitte az elkészített ételt a kórházba és adta át Szabó Zoltán gazdasági igazgatónak.
A halászlé készítői nem először fogtak fakanalat a kezükben. A halgazdálkodásban dolgozók esetében majdhogynem elvárás az, hogy el is tudják készíteni a megtermelt halat. Horváth Árpád és Ikotity József országszerte számtalan rendezvényen bizonyították már főzőtudományukat, legutóbb szeptemberben, a balatonboglári halászléfőző versenyen végeztek dobogós helyen.